Leer van anderen, maar luister naar jezelf – Gastblog ‘maak je dromen waar’

Ik ben Jamie Vousten, 28 jaar en Feelgoodcoach, Law of attraction Expert en Inspirator. Ik ben zelfstandig ondernemer en werk momenteel aan mijn derde boek. Mijn bedrijf heet JaVo-coaching. In dit gastblog vertel ik over het creëren van je droomleven, over loslaten en wat mij inspireert.

Jamie Vousten

Ik geloof er heilig in dat alles mogelijk is. Alles kan gebeuren wanneer je vanuit liefde, vriendelijkheid en positiviteit leeft en daarnaast weet hoe je de universele wet – de wet van aantrekking – bewust in je voordeel weet toe te passen. Wanneer jij jouw hart volgt en dus jouw unieke pad volgt. Dat je echt je droomleven kunt leven en wonderen dagelijks om je heen gebeuren.

“Ik creëer nu zelf stap voor stap mijn droomleven, terwijl ik echt veel mee heb gemaakt in mijn jeugd en daarna. Daarom weet ik dat alles mogelijk is, hoe diep je ook zit. En daar help ik nu zielsgraag anderen mee.”

Mijn inspiratie: anderen zien groeien
Het inspireert mij om zoveel mogelijk mensen te helpen ook zo gelukkig en voldaan te zijn, om hen te zien stralen. En dat iedereen de kans heeft om zijn droomleven te leven. Één van de mensen die altijd een grote inspiratiebron voor mij is geweest, is Oprah Winfrey. Love her! Geweldig wat ze doet. Anderen inspireren en ze te ‘upliften’ is mijn passie, hen dus beter laten voelen door mijn aanwezigheid. Ik krijg vanzelf energie als ik daarmee bezig ben.

Ik hou verder van schrijven en vloggen. Alles omtrent spiritualiteit, persoonlijke ontwikkeling en dus ook de wet van aantrekking vind ik uiterst interessant. Daar kan ik dag en nacht mee bezig zijn. Dat kan online en face to face, door te schrijven of via video’s (vloggen) en ook via spreken (events, workshops en webinars) zijn. Zolang ik anderen kan verheffen, dan barst ik van de energie en krijg ik echt pretoogjes. Ik vind het vooral heerlijk anderen te laten voelen dat ze er volledig mogen zijn en hen die onvoorwaardelijke liefde te laten voelen.

Ik vind vrijheid, genieten en onvoorwaardelijke liefde super belangrijk. Onvoorwaardelijke liefde voor alles en iedereen. Volop genieten en echt de levendigheid door je heen te voelen. Je volledig vrij te voelen. En dus positief en vriendelijk te zijn. En daarnaast om steeds weer te groeien, dat je doet waarvoor je hier bent. Je levensmissie uitvoeren. Daarmee bedoel ik je passie en talenten voluit inzetten om dienstbaar te zijn in de wereld. Dan kun je vol passie en enthousiasme leven. Dat je een unieke liefdevolle bijdrage levert aan de wereld.

Je droom leven
Ik leef al mijn droom. Ik geloof alleen dat je nooit klaar bent met verlangen en dat er steeds weer nieuwe verlangens op je pad komen. Dat is nodig om te kunnen groeien en te blijven genieten. Ik leef dus nu mijn droom, maar weet dat het steeds beter wordt. Ik doe nu al steeds waar ik het meest van geniet en volg mijn pad en dat blijf ik doen. Ik zou nog meer mensen willen helpen, zoveel mogelijk mensen. Ik zou dus nog internationaal willen gaan. Ik wil echt zoveel mogelijk mensen over de hele wereld helpen. Ze allemaal inspireren, upliften en vol laten stralen. Ik wil ze vooral mijn onvoorwaardelijke liefde laten voelen, zodat ze die ook in zichzelf gaan voelen.

Ik heb al heel vaak het roer omgegooid. Ik ga altijd mee met de natuurlijke stroom van het leven. En als iets niet meer werkte, dan liet ik het los en gooide ik het roer om. Ik heb al veel verschillende studies achter de rug, vele banen en vele relaties. Iedere keer was het het niet. Maar ik zie niets als weggegooid. Ik zie alles als ervaringen, dus ik heb gewoon heel veel ervaringen opgedaan. Ik geloof ook dat dat de reden is waarom ik vele verschillende mensen begrijp en daarom beter kan helpen.

De les die ik heb geleerd
Ik heb laatst een heel belangrijke les geleerd die ik hier wil delen. Wanneer je al alles op alles hebt gezet en het maar niet wil lukken, laat het dan los. Geef je over aan het Universum en vertrouw erop dat alles op het juiste moment komt en alles ten goede van jou gebeurt. Dus dat je alleen maar alles los hoeft te laten, je over hoeft te geven en vol vertrouwen hoeft te zijn. Dan komt alles op je pad. Ik heb dit nu al enkele keren meegemaakt en de resultaten hiervan zijn zoveel innerlijk rust, vrede, vreugde en liefde. Ik was namelijk altijd van de 100 to-do lijstjes en ‘dit moet en dat moet’. Nu ik alles los heb gelaten, komt alles steeds op mijn pad. Dus dat was een heel belangrijke les.

Wat ik anderen wil meegeven
Geloof in jezelf en hou van jezelf, dat is toch wel een hele belangrijke die ik nog wil delen. En blijf altijd je dromen volgen, ook al geloven anderen niet in jou. Dat heb ik ook keer op keer ervaren en vooral wanneer de resultaten uitbleven. Maar wanneer je keer op keer weer opstaat en door blijft gaan, dan zullen de resultaten ook komen en de zullen de anderen om je heen je met open mond aankijken. Jij alleen weet wat het beste voor jou is. Een ander kan niet weten wat jij precies wilt of wat goed is voor jou. ‘’Leer van anderen, maar luister naar jezelf’’.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *