Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan

Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan - boek Carola Rodrigues

Het meest spannende boek van dit moment:

Intieme verhaaltjes voor het slapengaan

Voor jezelf. Of om samen te lezen en te ervaren met je partner.

Bestel dan hier jouw boekexemplaar voor €19,90 euro. Als je een gesigneerd exemplaar wenst, geef dit dan even aan in het opmerkingenveld in de webshop. Dan zorgt Carola daarvoor.

Intieme verhaaltjes voor het slapengaan

We doen het allemaal. Het is intens lekker. Het verbindt. We communiceren ermee. We planten ons ermee voort. Het is de natuur. Ons lichaam. Onze ziel. Het begin van nieuw begin. We verleiden, we geven uiting aan onze verlangens, we genieten en versmelten.

Seks is een wezenlijk onderdeel van ons zijn en van onze relaties. Toch heerst er nog steeds een taboe op dit thema. Is het schaamte? Durven we onze (werkelijke) verlangens en fantasieën niet openlijk te bespreken anno 2023? Zonde!

Lees dan dit (h)eerlijke boek, dat niet alleen ingaat op het begrip seks, maar vooral volstaat met korte, stoute verhalen om je liefdesleven een boost te geven. Geïllustreerd met erotische foto’s en aangevuld met inspirerende toepasbare tips. Het gaat niet alleen over seks, het gaat ook over aandacht en intimiteit met jezelf en de ander.

Het lezen ervan brengt je, hopelijk, weer dichter tot jezelf.

Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan

Over auteur Carola

Carola Rodrigues (1983) gelooft in liefde en authenticiteit. Vanuit haar persoonlijke missie schreef zij dit boek voor jou, de lezer. Om jou uit te nodigen om seks, aandacht en intimiteit belangrijk te maken. Voor jezelf en binnen je relatie. En ook in het belang van je kinderen. De eerste stap hierin zetten, begint bij jezelf.
Carola Rodrigues

Wil jij een boek met korte, stoute verhalen om je liefdesleven een boost te geven en dichter tot jezelf komen? Bestel nu het boek!

Nu voor €19,90 euro incl. BTW
Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan
Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan - boek Carola Rodrigues