Podcast & Boeken

Featured In

Boeken

Het meest spannende boek van dit moment:

Intieme verhaaltjes voor het slapengaan

Voor jezelf. Of om samen te lezen en te ervaren met je partner.

Bestel dan hier jouw boekexemplaar voor €19,90 euro. Als je een gesigneerd exemplaar wenst, geef dit dan even aan in het opmerkingenveld in de webshop. Dan zorgt Carola daarvoor. Lees hier verder over Intieme verhaaltjes voor het slapengaan…

Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan - boek Carola Rodrigues
Boek Social Selling - Carola Rodrigues

Voor hogere conversie en betere verkoopresultaten

Social Selling Masterclass

Social Selling Masterclass leert je met een nieuwe aanpak effectiever en met meer succes acquisitie te plegen: zorg dat klanten naar joú komen.

Carola maakt je in dit boek vertrouwd met haar Social Selling Proces; een stappenplan waarmee je je bedrijf Social Selling-proof kunt maken: 

  • hoe zet je jezelf als ‘personal brand’ centraal hoe laat je potentiële klanten naar je toe komen 
  • hoe kun je ze volgen via je social mediakanalen hoe creëer je waardevolle killercontent voor jouw doelgroep 
  • op welk moment kun je in actie komen om ze op een ‘warme’ manier te benaderen en te verleiden Als je dit toepast trek je uiteindelijk klanten aan die écht bij je organisatie passen. 

Daarna gaan je verkoopresultaten omhoog! Dit is Social Selling. Het is de kern van je succes, of je nu verkoper, marketeer, salesmanager, commercieel directeur, ondernemer of zzp’er bent. 

Social Selling Masterclass is een innovatief en praktisch boek. Met veel opdrachten, video’s en inspiratietools. Al lezende ontwikkel je – stap voor stap – je eigen Social Selling Strategie. 

Lees nog meer over Social Selling Masterclass…

Podcast

Het startpunt voor je personal brand (zichtbaarheid) ligt in zelfkennis, in weten wie je diep van binnen werkelijk bent. Wanneer je mannen en vrouwen helpt hier steeds verder op in te zoomen, breng je niet alleen hen in een transformatieproces, maar ook jezelf. Alles wat ik hierin mee heb gemaakt en nog mee ga maken, deel ik met je. Van mijn scheiding, burn-out, zoektocht in de liefde, ondernemerschap, moeder van twee zonen en spirituele, persoonlijke ontwikkelingsreis. Ik deel mijn inzichten, onzekerheden en tips met je! 

Over Carola Rodrigues

Ik ben Carola Rodrigues, met meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer. Gespecialiseerd in authenticiteit, zichtbaarheid, personal branding en verkoop.


Ten eerste ben ik moeder van twee zoons. Daarnaast heb ik natuurlijk vele andere belangrijke rollen die ik vervul. Ik ben een dochter, zus, vriendin, echtgenote, schrijfster, danseres en vechter.