Bouw je sales- en marketing DNA op

3 juni 2015 Carola Rodrigues Lagosto, Salesgens 0 Comments

Nooit meer coldcalling? Hoe kom ik aan nieuwe klanten? Hoe blijf ik zo dicht mogelijk bij mezelf in de sales?

Dit zijn allemaal vragen waar iedere verkoper wel eens tegenaan loopt. Met Salesgens bouw je binnen drie maanden sales- en marketing DNA op en een jaar lang begeleiden wij jou om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Benieuwd? Vraag dan de gratis videotraining aan via www.salesgens.com of via www.carolarodrigues.nl

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 CAROLA RODRIGUES. ALL RIGHTS RESERVED.

1
Mag ik je verwelkomen bij mijn Masterclass op 19 november? Wil je meer weten hierover, app mij dan.
Groet, Carola
Powered by