Documentaires

Ik vind het belangrijk om mensen een stem te geven die graag hun verhaal willen vertellen. Om echte verhalen te vertellen en te laten zien.

En zo nu en dan een maatschappelijke discussie ontlokken. Taboes doorbreken. Mensen bewust te maken van andere werelden. Begrip te creëren. Vragen te ontlokken. Samen met een heel tof team werken wij hieraan en kun je binnenkort onze serie bekijken. Mocht je het leuk vinden om een aantal van mijn geschreven artikelen te lezen, klik dan hier.

Nena Tijsma

Nena Tijsma is regisseur en producent van fictie-, non-fictie- en opdrachtfilms. In 2012 studeerde zij af als creatief therapeut met een onderzoek naar wat het medium film binnen de creatieve therapie zou kunnen betekenen voor mensen met een niet-aangeboren hersenletsel. Naast haar studie creatieve therapie volgde Nena een opleiding aan Open Studio te Amsterdam. Zowel tijdens als na haar studie produceerde en regisseerde Nena korte fictie en non-fictie films.

Niek Groven

Maker van fictie-, non-fictie- en opdrachtfilms. Begon na het afronden van de opleiding Facility Management in 2010 als filmmaker voor zichzelf. Na twee opleidingen (camerajournalistiek en montage) bij Open Studio in Amsterdam heeft Niek verschillende producties op zijn naam staan, met als hoogtepunten de korte film Leven (met o.a. Peter Faber & Tim Haars) en een vertoning van zijn korte documentaire Krassen op het International Short Film Festival Go Short in 2014.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *