Perskit

Auteur, spreker & ondernemer Carola Rodrigues, heeft meer dan 15 jaar ervaring als ondernemer. Gespecialiseerd in authenticiteit, zichtbaarheid, personal branding en verkoop.

Zij is moeder van twee zoons en vervult nog vele andere rollen als dochter, zus, vriendin, echtgenote, schrijfster, danseres en vechter.

Foto's van Carola Rodrigues (highres)

Carola's drie kernwaarden

Carola Rodrigues

1. LIEFDE

2. AUTHENTICITEIT

3. ZICHTBAARHEID

Spreker & Dagvoorzitter | Auteur | Inspirator & Mentor in authentieke verbindingen | Ondernemer

Een schrijver die zakenvrouw wordt. Een sales-en marketingconsultant die keynote spreker wordt. Als klein meisje wilde Carola Rodrigues, behalve altijd buitenspelen, maar één ding: verhalen vertellen. Met woorden, intonaties en stiltes anderen meenemen op reis. Tegenwoordig is het haar werk mensen in vervoering te brengen en iets anders naar het leven te laten kijken. Mensen inspireren om vanuit kwetsbaarheid de meest krachtige energie vrij te laten komen, dat is waarvoor ze leeft.

Als gevolg van een evoluerende maatschappij willen klanten verbinding en connectie voelen met merken en producten. De ondernemer is zelf zijn personal brand geworden. Dat vraagt om zelfreflectie en investering in jezelf. Echt, authentiek durven zijn. Als auteur, spreker, coach en trainer begeleidt Carola al meer dan vijftien jaar mensen op dit vlak. Zowel online als offline. Als één van de eerste professionals zette zij volgens Amerikaanse methode en strategie social selling op de kaart in ons land. Ze schrijft er een managementboek over: Social Selling Masterclass (Bertram + de Leeuw Uitgevers 2016), in combinatie met een online leeromgeving.

“Het startpunt voor je personal brand ligt in zelfkennis, in weten wie je diep van binnen werkelijk bent. Wanneer je mannen en vrouwen helpt hier steeds verder op in te zoomen, breng je niet alleen hen in een transformatieproces, maar ook jezelf”

– Carola Rodrigues – 

Je kunt niet over normen en waarden, passies en dromen, belemmerende overtuigingen en blokkades praten als je je eigen stuk wil vermijden. Daarom heeft Carola altijd veel geïnvesteerd in persoonlijke ontwikkeling. En dat gaat met vallen en opstaan.

Carola Rodrigues - auteur Intieme verhaaltjes voor het slapengaan
Doorbraak

Rondom haar 35ste levensjaar beleeft ze een doorbraak. “Ik besefte dat ik me te veel focuste op intelligentie en inhoud, me vanuit ego manifesteerde in de overwegende mannenwereld waarin ik zakelijk bewoog.”

“Mijn zachte vrouwelijkheid, spiritualiteit en sensualiteit verbloemde ik en daarmee ging ik behoorlijk aan mezelf voorbij. Ik besloot – vanaf dat moment – lief voor mezelf te zijn, meer in balans te komen en te gaan staan voor wie en wat ik ben.

– Carola Rodrigues – 

Ze doet dit met kracht en overgave en komt zo uit bij haar ware purpose. “Ik wil met zowel geschreven als gesproken woorden mensen raken in hun hart, mensen stimuleren vanuit hun diepste wezen te leven.”

Deze zielenmissie overstijgt de vorm, sector of discipline. “Ik ben mijn vakgebied ontgroeid. Het is te klein voor alles wat in mij leeft en via mij de wereld in wil komen. De rode draad door al mijn activiteiten behelst drie termen: liefde, authenticiteit en zichtbaarheid. Liefde voor jezelf, het leven, je klanten en medemensen. Maar ook liefde voor je authenticiteit, het trouw zijn aan jezelf en dat zichtbaar laten zijn. Jezelf helemaal laten zien, want dat geeft zuivere interactie. And that’s where the magic begins.”

“Ik wil met zowel geschreven als gesproken woorden mensen raken in hun hart”

– Carola Rodrigues – 

Carola gelooft in oprechte verbinding, in waarlijk contact maken en doet dat dus altijd en overal. In haar tweede boek, Intieme Seksverhaaltjes voor het Slapengaan, dat binnenkort verschijnt, gaat ze dieper in op pure verbinding, intimiteit, aandacht, aanraking. Hoewel haar netwerk misschien verbaasd zal zijn, is dit boek voor haar een logisch gevolg van haar persoonlijke reis. “Vroeger wilde ik journalistiek studeren, verhalen delen. Uiteindelijk ben ik breder opgeleid en werkzaam geweest in een commerciële wereld. Nu is voor mij de cirkel weer rond. Tenminste, voor waar ik nu sta. Ik heb zo’n mooie transformatie doorgemaakt en wil in alle vrijheid mijn intenties neerzetten, vanuit intuïtie en lichte energie naar buiten treden.”