27 juni 2023

'Uit liefde voor jezelf'

De officiële boeklancering en hét Self Love Event

Hét Self Love Event op 27 juni 2023

Een avond vol verrassingen, sensualiteit, authenticiteit en zelfliefde

Liefde is toch wel één van de belangrijkste dingen in ons leven. Zonder liefde in ons leven kunnen we bijna niet meer ademhalen. Liefde is onze katalysator. En het zit ‘um in alles. Liefde voor jezelf, voor de ander, in verbinding. Liefde voor je werk, je passie en je dromen. Liefde voor je lichaam en je leven.

Eindelijk is het zover. Een event over zelfliefde. Want liefde voor jezelf (durven) voelen en begrijpen hoe je dit toepast voor meer succes in je leven, is niet zo vanzelfsprekend. Het is een thema waar we vaak ver weg van blijven. Want het betekent ook jezelf écht in de spiegel aankijken. Observeren wat je ziet en positief tegen jezelf spreken.

Het betekent ook, omdat jij jezelf belangrijk genoeg maakt, dat je met jezelf in gesprek durft te gaan over je seksualiteit. Dat je je hier bewust van wordt. Wat vind ik belangrijk? Waar geniet ik van? Waar fantaseer ik over? En durf ik dit ook te delen met de ander?

Recent schreef ik een boek over dit thema: Intieme verhaaltjes voor het slapengaan. Een boek over aandacht, seks en intimiteit. Tijdens dit event lanceer ik ook officieel mijn nieuwe boek. We komen een avond samen om dit te vieren, met vrienden, familie, klanten en ambassadeurs en jij kunt erbij zijn! 

We hebben Ray Klaassens uitgenodigd en hij komt spreken en jou inspireren over authenticiteit en – believe me – je gaat anders naar huis!

Zorg dat je erbij bent en haal nu je ticket! Jouw ticket is inclusief een boekexemplaar. 

Herken jij je in één van onderstaande punten?

  • Jij zegt niet dagelijks tegen jezelf: 'Ik hou van mij.' Je geeft jezelf geen compliment als je in de spiegel kijkt. Je voelt je niet sexy en sensueel. Je voelt niet die liefdesenergie door jezelf heen stromen.
  • Je hebt jouw seksueel welzijn nooit zo belangrijk gemaakt. Niet echt bewust over nagedacht. Wat vind ik fijn? Hoe voel ik mij veilig? Hoe kan ik het beste genieten?
  • Je bent regelmatig onzeker over je eigen lichaam. Je wilt zo graag met trots in de spiegel kunnen kijken, maar dat kleine stemmetje praat jezelf naar beneden
  • Je bent uit verbinding met jezelf; je bent er wel, maar niet bewust. Je bent niet in het moment
  • Je durft niet te fantaseren en ervaart schaamte voor je verlangens
  • Je twijfelt of je jezelf wel voldoende kent en of daarmee je authentieke kern tot z’n recht komt
  • Voor mannen; je weet niet goed hoe je je vrouw moet leiden in het leven
  • Voor vrouwen; je kunt je niet overgeven aan je man om je te laten leiden door hem

Herken je jezelf in één van deze punten? Maak het dan belangrijk voor jezelf en kom naar het Self Love Event. Je bent van van harte welkom om je te laten inspireren, te verbinden en om gewoon een hele fijne avond te hebben.

Het programma:

19.30 – Feestelijk ontvangst in het Lux Theater in Nijmegen 
20.00 – Opening en welkomstwoord door Carola
20.30 – Verrassend element
20.45 – Keynote van Ray Klaassens over Authenticiteit
21.15 – Officiële boekoverhandiging & afsluitende woorden
21.30 – Verbinden & Borrelen

Maak jezelf belangrijk genoeg

Jij loopt na deze avond de deur uit en je hebt ervaren hoe belangrijk het is om jezelf prioriteit te maken.  Je bent weer meer in verbinding gekomen met jezelf. Een avond vol verrassingen, sensualiteit, authenticiteit en zelfliefde.

Na de avond durf jij jouw eigen verlangens en fantasieën te erkennen en misschien wel te delen… Het belang van jouw eigen seksuele energie wordt helemaal helder. Het is niets anders dan onze levensenergie! De liefde voor jezelf, de ander en het leven is meer geïntegreerd in je systeem, na deze avond.

Je bent ook welkom als je twijfels voelt. Het spannend vindt en niet zo goed weet wat je kunt verwachten. Soms is het juist goed om het onbekende aan te gaan. Om in het diepe te springen. Als je de tekst hebt gelezen en ergens op een moment bij voelde ‘oeh ja, dit herken ik’ of ‘dit wil ik verder aangaan’, zet dan de stap voorwaarts. Kom!

With love, Carol

Carola Rodrigues

Alle info op een rij

Locatie: Lux Theater Nijmegen
Datum: 27 juni
Tijd: van 19.30 – 22.30
Dresscode: Sexy Chique (of gewoon waar je je comfortabel in voelt)

72dpi-Website-Lux-Marcel-Krijgsman-037-scaled

Over Carola

Carola Rodrigues (1983) gelooft in liefde en authenticiteit. Vanuit haar persoonlijke missie schreef zij haar nieuwe boek Intieme Verhaaltjes voor het Slapengaan. Dit boek is een uitnodiging om seks, aandacht en intimiteit belangrijk te maken. Voor jezelf en binnen je relatie. En ook in het belang van je kinderen. De eerste stap hierin zetten, begint bij jezelf.

Carola Rodrigues

Ben je erbij?

'Uit liefde voor jezelf'

Koop NU jouw ticket(s) voor het Self Love Event op 27 juni '23

Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan