1 t/m 3 JUNI

Self-Love Challenge
M/V

Self-Love Challenge

In drie dagen tijd meer liefde en intimiteit voor jezelf en de ander ervaren

Gun jezelf drie momenten op drie dagen. Dit is helemaal voor jou. De zomer is in aantocht. Liefde, sensualiteit, zwierige jurken, korte broeken, geflirt op het terras en lange zwoele zomeravonden in de tuin met je geliefde staan voor de deur! Maar misschien ervaar jij dit helemaal niet zo en sta je er niet echt bij stil. Je leeft je leven, bent redelijk gelukkig en handelt en doet veelal op de automatische piloot. 

Dan is NU het moment om jezelf de tijd en aandacht te geven. Veilig vanuit je eigen huis kun je meedoen. Iedere dag ontvang je een video met een opdracht. Fijne video’s met inzichten, overdenkingen, tips en soms met een opdracht. Gewoon he-le-maal voor JOU. Zowel voor mannen als voor vrouwen. Iedereen is welkom.

In 3 dagen tijd ga je meer liefde voor jezelf en de ander ervaren. Ga je je lichaam meer waarderen. Jezelf aantrekkelijk voelen. Jouw seksueel welzijn ga je weer meer belangrijk maken. Of überhaupt over na denken en je bewust worden van je verlangens, fantasieën en ook je grenzen.

Schrijf je in voor de Self Love Challenge

Herken jij dit?

 • Je leeft je leven, bent redelijk happy, maar veelal gaat op de automatische piloot....
 • Je hebt jouw seksueel welzijn nooit zo belangrijk gemaakt. Niet echt bewust over nagedacht. Wat vind ik fijn? Hoe voel ik mij veilig? Hoe kan ik het beste genieten?​
 • Je bent regelmatig onzeker over je eigen lichaam. Je wilt zo graag met trots in de spiegel kunnen kijken, maar dat kleine stemmetje praat jezelf naar beneden​
 • Je bent uit verbinding met jezelf; je bent er wel, maar niet bewust. Je bent niet in het moment​
 • Je durft niet te fantaseren en ervaart schaamte voor je verlangens​
 • Je twijfelt of je jezelf wel voldoende kent en of daarmee je authentieke kern tot z’n recht komt​

Liefde voor jezelf, de ander & voor het leven

In drie dagen tijd meer liefde en intimiteit voor jezelf en de ander ervaren

Liefde is toch wel één van de belangrijkste dingen in ons leven. Zonder liefde in ons leven kunnen we bijna niet meer ademhalen. Liefde is onze katalysator. En het zit ‘um in alles. Liefde voor jezelf, voor de ander, in verbinding. Liefde voor je werk, je passie en je dromen. Liefde voor je lichaam en je leven.

Het is het zover. Een challenge over zelfliefde. Ga jij de uitdaging met jezelf aan? Want liefde voor jezelf (durven) voelen en begrijpen hoe je dit toepast voor meer succes in je leven, is niet zo vanzelfsprekend. Het is een thema waar we vaak ver weg van blijven. Want het betekent ook jezelf écht in de spiegel aankijken. Observeren wat je ziet en positief tegen jezelf spreken.

Ik zou het echt geweldig vinden als je meedoet en jezelf dit gunt.

With love, Carol

Wil jij:

 • Jezelf even weer op nummer 1 zetten?
 • Een meer liefdevolle, diepgaande verbinding aangaan met jezelf​
 • Afkomen van onzekerheden over je lichaam
 • Jouw seksueel welzijn belangrijk genoeg maken
 • Intimiteit prioriteit geven
 • Verlangens, fantasieën en grenzen durven te erkennen
 • Doe dan GRATIS mee en schrijf je hieronder in:
Carola Rodrigues

Cadeau op dag 1: Liefdevolle verbinding aangaan met jezelf

Jij komt alleen op deze aarde en je gaat alleen. Jij bestaat voor 100% uit jouw energie. Hoe je naar jezelf kijkt, tegen jezelf praat en met jezelf omgaat is cruciaal. En toch, toch staan we daar vaak niet bij stil.

Je zorgt voor je kinderen. Staat altijd klaar voor je partner, vrienden en familie. Hebt een drukke baan. Huishouden. Oef, daar blijft toch helemaal geen tijd over voor: JOU.

Het is herkenbaar. We leven veelal op de automatische piloot. Terwijl, de mate waarin jij met jezelf verbindt, zo verbind je je ook met de ander. En daar ontstaat natuurlijk de magic. 

Op deze dag, die helemaal voor jou alleen is, laat je inzien, voelen en ervaren hoe je een liefdevolle verbinding met jezelf aangaat. Ook ontvang je een meditatie die je de komende periode hierbij gaat helpen.

Carola Rodrigues
Carola Rodrigues

Cadeau op dag 2: Afkomen van onzekerheden van je eigen lichaam

We gaan richting de zomer en oh my lord naar de bikini/zwembroekperiode. Scroll een half uurtje door je Insta feed en je onzekerheid wordt nog verder aangewakkerd. Afgetrainde bovenlichamen en armen bij de mannen en ieniemienie tailles met mega grote billen bij de dames.

Ik bekijk mijzelf nog een keer in de spiegel en voel tranen opkomen; ‘Waarom kan ik toch nooit eens tevreden zijn met mijn lichaam? Pfff, daar een rolletje bij mijn buik en dan nog maar niet te spreken over de straie.’ Dít was vorig jaar zomer. Inmiddels heb ik de knop kunnen omzetten, vanuit een andere mindset, dat ik mijn lichaam – mijn heilige tempel – dagelijks bedank en vol respect naar haar kijk. 

Ik deel mijn opgedane inzichten met je en geef je de belangrijkste tip hierin! Zodat jouw zelfbeeld ook (weer meer) positief wordt. En je zelfvertrouwen voelt en daarmee ook uitstraalt. 

Cadeau op dag 3: Verlangens, fantasieën en grenzen durven erkennen

Het is volkomen normaal dat jij wel eens fantaseert over intieme momenten anders dan met je partner. Of als je geen partner hebt, dat je fantaseert over seks met je beste vriend of vriendin. Alleen omdat we er niet zo makkelijk (en vaak) openlijk met elkaar over in gesprek gaan, denken we van onszelf dat het een beetje raar is. 

Durf jij – naar jezelf toe – je verlangens te erkennen en je fantasieën te delen? En als je die stap hebt gezet, durf je dit dan ook te delen met dé ander? Datzelfde geldt natuurlijk voor jouw grenzen. Wat wil je niet? Waar voel je je oncomforatabel bij? Spreek je uit! Durf je grenzen aan te geven.

Dichter tot jezelf komen, in iedere vorm, is volgens mij de essentie van het leven. Jouw authentieke zelf omarmen, op ieder vlak, is soms doodeng, maar wel de enige weg in het leven. 

Op deze dag deel ik mijn eigen ervaring hierin met je en ontvang je een praktische opdracht om dit inzichtelijk te krijgen voor jezelf. Ook geef ik je advies hoe je jouw opgedane inzichten van deze drie dagen kunt verankeren in je dagelijks leven. 

6.

Echte cadeaus voor jou

Schrijf je nu in, doe mee en maak het belangrijk voor jezelf. Deel ook met anderen binnen je social networks dat je meedoet! Des te meer zielen, des te meer vreugde.

Als jij de moeite doet om deze challenge te delen, maak je kans op gave cadeaus. Het kost je niets, behalve een paar klikken. Ons systeem houdt automatisch bij wie het meest deze content deelt.

Op 4 JUNI – tijdens ons online, live samenkom moment – maakt Carola op feestelijke wijze de prijswinnaars bekend.

Wat kun je winnen?

De hoofdprijs is een Feel Good Fotoshoot met 20 a 30 mooie beelden van jezelf. Deze shoot, styling en toffe locatie is onder begeleiding van Carola en haar team. Fotograaf: Dominique Egging t.w.v. 1.250 euro

De 2e prijs = Een Boekenpakket (incl. gesigneerd exemplaar ‘Intieme verhaaltjes voor het slapengaan’ + 2 andere boeken t.w.v. 50 euro) & een Persoonlijke Sessie (2 uur) met Carola t.w.v. 799 euro

De 3e prijs = Een Sexy Cheque t.w.v. 100 euro

En dan kun je nog veel andere prijzen winnen, zoals 25% korting op jouw ticket voor het SELF LOVE EVENT op 27 juni aanstaande. En een gratis videocursus van Carola over je authentieke IK en kortingen op andere online producten.

Over Carola

Carola Rodrigues (1983) gelooft in liefde en authenticiteit. Vanuit haar persoonlijke missie schreef zij het boek Intieme Verhaaltjes voor het Slapengaan. Om jou uit te nodigen om seks, aandacht en intimiteit belangrijk te maken. Voor jezelf en binnen je relatie. En ook in het belang van je kinderen. De eerste stap hierin zetten, begint bij jezelf.

Carola Rodrigues
1683560427147

Wil jij:

 • Jezelf even weer op nummer 1 zetten?
 • Een meer liefdevolle, diepgaande verbinding aangaan met jezelf​
 • Afkomen van onzekerheden over je lichaam
 • Jouw seksueel welzijn belangrijk genoeg maken
 • Intimiteit prioriteit geven
 • Verlangens, fantasieën en grenzen durven te erkennen
 • Doe dan GRATIS mee en schrijf je hieronder in:

Wil jij meer liefde & intimiteit ervaren?
Doe mee met de Self-Love Challenge:

Intieme verhaaltjes voor het slapen gaan