De kracht van Social Selling

In de afgelopen drie jaar heb ik mij verdiept in Social Selling. Nadat ik jarenlang met mijn bedrijf onder andere ook cold calling activiteiten had aangeboden, raakte ik mijn geloof hierin kwijt. Ik deed en doe zelf niets aan acquisitie, al mijn klanten vinden mij. Ik ben dit gaan onderzoeken, heb veel ervaring op kunnen doen met advisering en uitvoering voor klanten en heb vooral heel goed om mij heen gekeken en voorbeelden verzameld om jou, de lezer, hiermee te inspireren.

Wist je dat bij cold calling om de juiste contactpersoon te spreken te krijgen, er gemiddeld zes tot negen belpogingen nodig zijn?

En dat terwijl slechts 3% van alle prospects in de markt op het moment dat jij aanklopt bereid is om te kopen;

Daar bovenop staat slechts 6 à 7% ervoor open om eventueel op een later moment van jou te kopen;

En dat 87% van de potentiële klanten op c-level niveau voert online onderzoek uit via de social media kanalen, nog voordat er een persoonlijk gesprek met een sales persoon heeft plaatsgevonden. Ben jij niet online te vinden, dan doe je dus gewoon niet mee!;

Ik geef je nu alvast de kans om een pre-order te plaatsen, zodat jij zeker weet dat jij een exemplaar in je bezit hebt straks met de eerste druk.

Pre order boek

Ik ben ontzettend dankbaar voor iedereen die heeft bijgedragen aan dit boek. Het was erg gaaf om dit met onderstaande mensen onder andere te mogen maken.

© 2019 CAROLA RODRIGUES. ALL RIGHTS RESERVED.

1
Hey, heb je mijn aangepaste aanbod al gezien in deze situatie? Go check it out! Samen komen we hier doorheen.
Liefs, Carola
Powered by