Welkom,

Ik ben Carola Rodrigues. Zakenvrouw en moeder van twee jongens. Ik heb één van mijn dromen gerealiseerd, namelijk een boek schrijven en op de markt brengen. Een andere droom was: op het podium staan en presenteren. Het is gelukt. Ik ben inmiddels keynote speaker.

De afgelopen elf jaar ben ik ondernemer en betrokken geweest bij verschillende succesvolle organisaties. Daarnaast heb ik een faillissement meegemaakt. Ik vind het heerlijk om in welvaart te leven maar kan ook van bijna niets rondkomen. Ik heb geleerd om in beide gevallen gelukkig te zijn, want dat heeft niet altijd met geld te maken…. It’s all in the mind. Na ieder dal moet er een hogere berg komen en die “state of mind” kan er voor zorgen dat je opkrabbelt en weer de nieuwe klim begint en op die weer hogere top kan genieten. Maar het is fijn als je een duwtje krijgt! Ik heb het geluk gehad dat ik door de fijnste mensen getraind en gecoacht ben en bijzondere trajecten heb mogen ervaren. Daardoor heb ik volledig mijn eigen stijl kunnen ontwikkelen en ben ik gedreven over het motiveren van de mens áchter de professional, dat duwtje te geven. De vraag; ‘Waarom doe je wat je doet?’ intrigeert mij.

Mijn benadering gaat uit van een gezonde kern (geestelijk en lichamelijk), waarbij ik uit ga van de kracht van de persoon. Ik nodig je uit om te gaan ervaren hoe het voor jou werkt als je leert dat je de cirkel van invloed om je heen steeds groter en groter maakt, een visie hebt en deze durft te delen.

Ik leer je wat ik weet over persoonlijk leiderschap en om te werken en te leven vanuit jouw echte ‘ik’; wat voor jou belangrijk is in het leven. Ik ben ervan overtuigd dat het niets met geld te maken heeft, maar dit vergroot wel de kans op succesvol zaken doen, “omdat jij het bent”.

Ik nodig je van harte uit om met mij op reis te gaan. De reis betreft het vervolmaken van het vervolg in mijn droom; een tweede boek. Ik zie voor mij dat de wijsheid, kennis en ervaringen van mijn klanten hierin mee worden genomen. Niemand kan alles alleen.

Ik heb jouw hulp nodig bij dit boek. Zodat het een echt boek wordt, voor inspiratie en bruikbare cases voor de lezer.

We kunnen op een echte reis gaan en / of een virtuele reis. Dat laat ik aan jou.

Carola.

AANBOD MASTERCLASSES 2019

Voorjaar 2019

Open inschrijving voor iedere professional; van werknemer tot zzp’er. Persoonlijk gegeven door Carola Rodrigues op locatie omgeving Nijmegen / Arnhem.

OFFLINE MASTERCLASSES

Dromen waarmaken.

Het is aan jou. Wat bij jou past. Op dit moment. In jouw leven.

De masterclasses kun je op chronologische volgorde volgen of op een niveau aanhaken waar jij op dit moment staat in je leven. Er gaat natuurlijk niets boven persoonlijk contact, daar draait het immers bij ons mensen allemaal om. Ik onderzoek de mogelijkheid om op afstand te communiceren en start binnenkort een ‘pilot ‘met ‘online’ Masterclasses; deze duren een uur en kun je thuis vanuit een heerlijke luie stoel volgen. Met je Facebook of Insta account zijn die te volgen. Binnenkort meer hierover op mijn website.

Dan heb ik een totaalprogramma voor jou; dit is een combinatie van de thema’s uit de Masterclasses (afgestemd op de behoefte van de groep deelnemers en toegespitst per individu), persoonlijke 1-op-1 business & life coaching en we gaan 3 dagen gezamenlijk naar een retraite in Italië. Midden in de bergen op een magische plek.

Wat je ook kiest, er volgt een korte selectie om te beoordelen of jij diegene bent waar ik over ga schrijven in mijn boek. En ‘no worries’, we maken afspraken over naam en toenaam of juist meer geanonimiseerde content. Ik volg en begeleid je persoonlijk bij jouw ontwikkelingen.

Kies jij voor jezelf? Durf je te investeren in: JOU? Ga mee op reis, wordt onderdeel van het waarmaken van mijn droom. Laat je meevoeren, inspireren, ontwikkelen en focus daarmee ook op het waarmaken van jouw eigen dromen.

Doe wat je hart je ingeeft.

Carola

Informatie:

Wil je iets vragen of afstemmen, neem dan gerust contact met mij op.

Mail: info@carolarodrigues.nl
Gsm: : 06-17226320
Site: www.carolarodrigues.nl

Wil jij – voor jouw organisatie – een incompany traject, neem dan contact met mij op voor een maatwerk offerte.

Referenties

Carola weet een zaal snel te raken door bijna alle zintuigen te gebruiken. Je voelt echt de essentie. Een lezing van Carola suddert dus wel even door.

Roel Wolbrink, New Tailor

Tijdens de Social Selling Masterclass van Carola Rodrigues heb ik waardevolle tips mogen ontvangen en veel inspiratie op gedaan wat betreft verkopen. Iets wat mij van nature niet echt ligt…. dacht ik…. Tijdens de masterclass kwam ik erachter dat er ook een geheel andere aanpak bestaat die veel beter bij mij past. In de persoonlijke en ontspannen setting laat Carola je zien hoe je sales op een andere manier kan benaderen. Wat mij betreft een echte aanrader en een aanvulling op haar inspirerende boek.

Tamara van den Berg, Als Herboren

Carola heeft bij onze netwerkdag welke in het teken stond van social media een lezing gegeven over Social Selling. Ze zorgde er tijdens haar sessie voor dat je leert om je personal brand te ontwikkelen door zelfreflectie, authenticiteit en te investeren in jezelf. Ze brengt het verhaal heel duidelijk en met goede voorbeelden waardoor iedereen gelijk met Social Selling aan de slag kon gaan. Wij zijn blij dat we deze kennis hebben konden delen met ons netwerk.

Joris Levens, Levens Cooking

Nou Carola Rodrigues, leesplezier had ik zeker! Je persoonlijke berichtje klopte als een bus en is geheel wederzijds. Dit boek is absoluut een aanrader voor iedereen die niet weet waarom, waar of hoe starten of wanneer een andere weg in te slaan. Zeker op je boekenlijst zetten

Ilona Suárez-Rijken

© 2019 CAROLA RODRIGUES. ALL RIGHTS RESERVED.