Welkom,

Ik ben Carola Rodrigues. Zakenvrouw en moeder van twee jongens. Ik heb één van mijn dromen gerealiseerd, namelijk een boek schrijven en op de markt brengen. Een andere droom was: op het podium staan en presenteren. Het is gelukt. Ik ben inmiddels keynote speaker.

Mijn verhaal, expertise en kunde deel ik graag met zoveel mogelijk mensen. Dat lukt via een boek, spreken op het podium, het delen van mijn video content en ook door middel van offline momenten creëren. Dus Masterclasses (max 20 deelnemers) gegeven door mij waarbij we 4 uur lang met elkaar de diepte ingaan op het gebied van social selling en personal branding. Mensen doen zaken met mensen, niet met logo’s of bedrijven. Ik leer je alles wat ik weet op commercieel vlak, over hoe je van klanten ambassadeurs maakt, hoe je het internet en de social media kanalen voor jou kunt laten werken als acquisitietool en hoe je als professional een krachtig Personal Brand creëert. Zie ik je een keer bij één van mijn Masterclasses?

Bekijk hier mijn CV

AANBOD MASTERCLASSES 2020

Open inschrijving voor iedere commerciële professional; van werknemer tot eigen baas. Accountmanagers, salesmanagers en commercieel directeuren zijn van harte welkom.  En bijvoorbeeld ook de accountant, advocaat die geacht wordt z’n eigen toko draaiende te houden en die nieuwe klanten moet werven.

OFFLINE MASTERCLASSES

Informatie:

Wil je iets vragen of afstemmen, neem dan gerust contact met mij op.

Mail: info@carolarodrigues.nl
Gsm: : 06-17226320
Site: www.carolarodrigues.nl

Wil jij – voor jouw organisatie – een incompany traject, neem dan contact met mij op voor een maatwerk offerte.

Referenties

Carola weet een zaal snel te raken door bijna alle zintuigen te gebruiken. Je voelt echt de essentie. Een lezing van Carola suddert dus wel even door.

Roel Wolbrink, New Tailor

Tijdens de Social Selling Masterclass van Carola Rodrigues heb ik waardevolle tips mogen ontvangen en veel inspiratie op gedaan wat betreft verkopen. Iets wat mij van nature niet echt ligt…. dacht ik…. Tijdens de masterclass kwam ik erachter dat er ook een geheel andere aanpak bestaat die veel beter bij mij past. In de persoonlijke en ontspannen setting laat Carola je zien hoe je sales op een andere manier kan benaderen. Wat mij betreft een echte aanrader en een aanvulling op haar inspirerende boek.

Tamara van den Berg, Als Herboren

Carola heeft bij onze netwerkdag welke in het teken stond van social media een lezing gegeven over Social Selling. Ze zorgde er tijdens haar sessie voor dat je leert om je personal brand te ontwikkelen door zelfreflectie, authenticiteit en te investeren in jezelf. Ze brengt het verhaal heel duidelijk en met goede voorbeelden waardoor iedereen gelijk met Social Selling aan de slag kon gaan. Wij zijn blij dat we deze kennis hebben konden delen met ons netwerk.

Joris Levens, Levens Cooking

Nou Carola Rodrigues, leesplezier had ik zeker! Je persoonlijke berichtje klopte als een bus en is geheel wederzijds. Dit boek is absoluut een aanrader voor iedereen die niet weet waarom, waar of hoe starten of wanneer een andere weg in te slaan. Zeker op je boekenlijst zetten

Ilona Suárez-Rijken

© 2019 CAROLA RODRIGUES. ALL RIGHTS RESERVED.

1
Mag ik je verwelkomen bij mijn Masterclass op 19 november? Wil je meer weten hierover, app mij dan.
Groet, Carola
Powered by