ONLINE COACHING

16 maart 2020 Carola Rodrigues
(Video calls, what’s app begeleiding, telefoon en mail + toegang online leeromgeving) Inclusief intakegesprek – jouw (business)vraagstuk leg je voor aan Carola. Eenmalig of doorlopend af te nemen

Nu is het moment om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling en om aan je business te werken. Verbeter je verkoopvaardigheden, optimaliseer nu je digitale visitekaartje, denk nu je contentstrategie uit. Laat je strategie aanscherpen door mij, zorg voor een nieuwe focus!

Ik help je nu, in deze tijden, via alle online mogelijkheden die er bestaan. Ook kijk ik samen met jou naar je specifieke leerbehoeften en krijg je toegang tot de lessen in mijn online leeromgevingen. Op afstand ben ik jou stok-achter-de-deur. Ik help je met het realiseren van je omzetdoel en doelstellingen.

Na Corona, kunnen wij alsnog samenkomen voor een persoonlijke sessie bij mij in the gym of aan tafel of tijdens een fijne boswandeling! Wat het beste bij jou past.

Heb jij het nu financieel zwaar, door deze situatie, laat het mij weten, wat dan spreken we deelbetalingen af. Dat is geen enkel probleem. Laat je nooit tegenhouden door geld!

NU: € 149,- ex btw voor 2 uur

Boek nu een online coachingsessie met Carola

 

© 2019 CAROLA RODRIGUES. ALL RIGHTS RESERVED.

1
Hey, heb je mijn aangepaste aanbod al gezien in deze situatie? Go check it out! Samen komen we hier doorheen.
Liefs, Carola
Powered by